Brightburn Filmi - Son Dakika
Sinema

Brightburn Filmi

Brightburn Filmi

BrightBurn filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. BrightBurn filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

12.01.2019 11:54

Çizgi romanlar çağında yaşamak bizleri süper kahramanların var olması fikrine sıcak bakmaya itmekte. Dünyayı korumak, dünyalıları gözetmek ve adaleti sağlamak için kurgusal bir süper kahramanın ete kemiğe bürünerek aramızda yaşaması fikri pek çok kişi tarafından olumlu karşılanabilir. Bunun en önemli sebebi de, süper güçlü olan bu isimsiz kişinin, dünyayı koruma sorumluluğunu alacağına ve bozulmaz ahlak kuralları ile her zaman doğru tarafta yer alacağına dair çizgi roman dünyasının bizi ikna ettiği gerekçelerdir. Ancak ya tam tersi olursa? Ya gerçekten uzaydan düşen minik bir bebek bulunur ve çiftçi bir aile tarafından evlat edinilirse? Fakat kim olduğunu bilmese de farklı olduğunun bilincinde olan bu çocuk büyüdükçe bir kahramandan çok bir düşmana dönüşmeye başlarsa? Süper güçlü olanın karşımızda değil de yanımızda olacağı inancımızı paramparça eden bu senaryoda ne kadar güvende olabiliriz?... Kırsal hayatlarına gökten düşen bir bebeği dahil eden aile, zamanla büyütmekte oldukları çocuğun sandıklarından çok daha fazla kötülük ve güç barındırdığını keşfediyorlar. Ancak nereden geldiklerini bile bilmedikleri bu çocuğu durdurmanın yolu ne olacak?

Yönetmen: David Yarovesky

Senaryo: Brian Gunn, Mark Gunn

Oyuncular: Elizabeth Banks, Meredith Hagner, David Denman, Matt Jones , Jennifer Holland, Gregory Alan Williams, Jackson A. Dunn, Steve Agee, Becky Wahlstrom, Elizabeth Becka, Terence Rosemore, Stephen Blackehart , Christian Finlayson, Shaun McMillan, Emmie Hunter, Annie Humphrey, Mike Dunston, Gwen Parrish, Leah Goodkind

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: BrightBurn

Yapımcı Firma: The H Collective

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 24.05.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Brightburn Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement