Horoz Bayram Filmi - Son Dakika
Sinema

Horoz Bayram Filmi

Horoz Bayram Filmi

Horoz Bayram filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Horoz Bayram filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.04.2018 07:54

Mustafa Diyar Demirsoy'un yönettiği Horoz Bayram, herkese borçlandığı kasabadan para kazanmak için İstanbul'a gitmenin yolunu düşünen Bayram'ın, bu uğurda çevirdiği oyun sonrası gelişenler anlatılıyor.

Bayram, başladığı işin uğursuzluğuna göre bir hayli borca düşer. Herkese borcu vardır bu işin içinden çıkamaz, herkes borcunu ister. O, İstanbul'a gidip para kazanıp insanların borcunu ödeme niyetindedir ancak karısı Zernişan Hanım buna razı olmaz. Oranın bataklık olduğunu erkeklerin kadınlara takılarak ailesini terk ettiğini söyler.

Çaresiz kalan Bayram fırıldak işler düşünür. Halfeti'de animatör olarak çalışan sihirbaz dostu Recep'e müracaat eder. Recep Bayram'la önceden kurdukları plana esasen kasabaya gelirler. Kasaba halkını bir yere toplayarak biraz gösteri yaparlar. Bundan sonra Bayram büyük bir kutuya saklanır. Kutun ağzı açıldığında önceden oraya koydukları horoz çıkar. Bayram, kutunun altından çıkarak kaçar otobüse biner İstanbul'a gider.

Yönetmen: Mustafa Diyar Demirsoy

Senaryo: İmir Memmedli

Oyuncular: Abdullah Aslan, Sahra Zeyn, Hüseyin Taş, Zülfü Hamit Altın, Yuşa Parez, Şükran Çağman, Mustafa Diyar Demirsoy, Ufuk Gültepe, Yıldız Eskin, Yılmaz Şafak Tarakçı, Helin Kalkan, Bengüsu Demirci, Kader Gül Apçı, Kübra Gündüz, Nedim Karakuş, Kenan Selvi, Gülnihal Cancan

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Horoz Bayram

Yapımcı Firma: Vessa Yapım

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: MC Film

Vizyon Tarihi: 20.04.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Horoz Bayram Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement