Spontaneous Filmi - Son Dakika
Sinema

Spontaneous Filmi

Spontaneous Filmi

Spontaneous filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Spontaneous filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

18.09.2020 14:55  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son sınıf öğrencisi Mara Carlye’ın hayatı, sınıfındaki öğrencilerin fark edilemeyen bir sebepten dolayı patlamaya başlamasıyla sonsuza kadar değişir. Öğrenciler kan dolu su balonları gibi patlamaya devam ederken şehirdeki insanlarda kaos ve umursamazlık baş gösterir. Mara ve arkadaşları bir arada olası patlamalarını beklerken, hayatlarının hangi yanlarının yaşamaya değer olduğunu düşünürler.

Yönetmen: Brian Duffield

Senaryo: Brian Duffield, Aaron Starmer

Oyuncular: Katherine Langford, Piper Perabo, Charlie Plummer, Chelah Horsdal, Rob Huebel, Kaitlyn Bernard, Hayley Law, Yvonne Orji, Laine MacNeil, Payton Lepinski, Jason Tremblay, Milo Shandel, Peter Bundic, Melody Nosipho Niemann, Dolores Drake, Danielle Kremeniuk, Mellany Barros, Doralynn Mui, Junnicia Lagoutin, Paul Moniz de Sa, Bzhaun Rhoden, Marlowe Percival, Ash Lee, Darcey Johnson, Michael Brian, Jeremy Arnold, Amanda Gray, Francisco Trujillo, Jared Ager-Foster, Braeden Shrimpton

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Spontaneous

Yapımcı Firma: Awesomeness Films

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 97 dk.

Dağıtıcı Firma: Awesomeness Films

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Spontaneous Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement