Bugün Hangi Maçlar Var? Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda, Saat Kaçta? - Son Dakika
Soğuk Haber

Bugün Hangi Maçlar Var? Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Futbolseverlerin merak ettiği Bugün Hangi Maçlar Var? sorusunun cevabı UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile veriliyor. Manchester City ile Inter arasındaki karşılaşma 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma saat 22.00'de başlayacak.

10.06.2023 10:28

Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün maç var mı? Bugün hangi maçlar var? sorusu futbolseverler tarafından merak edilmekte. Günün maçlarını merak eden birçok kullanıcı ise Bugün maç var mı? Ve Bugün hangi maçlar var? Sorularını araştırıyor. Spor Toto Süper Lig, La Liga, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa ligi, UEFA şampiyonlar ligi karşılaşmaları ise en çok merak edilen karşılaşmalar arasında yer alıyor. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var 10 Mayıs 2023 Cumartesi? Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün maç var mı?

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

UEFA Şampiyonlar Ligi Final

Manchester City - Inter

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Uefa Şampiyonlar Ligi final maçı, İstanbul'un ev sahipliğinde 10 Haziran 2023 Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak. Manchester City ile Inter arasındaki karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ HANGİ STATTA OYNANACAK?

Şampiyonlar Ligi Finali, her yıl farklı bir Avrupa şehrinde düzenlenir. UEFA'nın belirlediği kriterlere göre bu yıl Şampiyonlar ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İngiliz temsilcisi Manchester City FC ile İtalyan ekibi İnter arasında oynanacak. Karşılaşma, 10 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'de başlayacak.

Bugün Hangi Maçlar Var? Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Son Dakika Soğuk Haber Bugün Hangi Maçlar Var? Şampiyonlar Ligi Finali Hangi Kanalda, Saat Kaçta? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement