Mehmet Barlas hayatını kaybetti - Son Dakika
Soğuk Haber

Mehmet Barlas hayatını kaybetti

Mehmet Barlas hayatını kaybetti

81 yaşındaki deneyimli gazeteci Mehmet Barlas, Şişli'de bir özel hastanede tedavi gördüğü rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Ankara doğumlu olan Barlas, profesyonel gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesiyle başladı ve TRT Genel Müdürlüğü döneminde iç ve dış haberler danışmanlığı yaptı.

02.06.2023 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir Şişli'de bir özel hastanede tedavi gören deneyimli gazeteci Mehmet Barlas, 81 yaşında hayatını kaybetti. Mehmet Barlas'ın ölüm sebebi, konuya ilişkin olarak en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, ünlü gazeteci Mehmet Barlas öldü mü? Mehmet Barlas neden öldü, ölüm sebebi ne?

MEHMET BARLAS ÖLDÜ MÜ?

Şişli'de bir özel hastanede tedavi gören deneyimli gazeteci Mehmet Barlas, 81 yaşında hayatını kaybetti.

MEHMET BARLAS KİMDİR?

Ankara'da 1942 yılında doğan Mehmet Barlas, lisans derecesini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden aldı. Gazeteciliğe henüz öğrenci iken babasının Son Havadis'inde başlayıp, profesyonel gazeteciliğe Cumhuriyet'le birlikte adım attı. İsmail Cem'in TRT Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde iç ve dış haberler danışmanlığı yaptı. 1968 yılında Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği yarışmada, inceleme dalında birincilik ödülü aldı.

Son Dakika Soğuk Haber Mehmet Barlas hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement