Şampiyonlar Ligi finalinde şarkı söyleyenler kim? - Son Dakika
Soğuk Haber

Şampiyonlar Ligi finalinde şarkı söyleyenler kim?

Şampiyonlar Ligi finalinde şarkı söyleyenler kim?

10 Haziran'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Manchester City - Inter Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Anitta ve Burna Boy sahne alacak. Ayrıca, İlkay Gündoğan ve Hakan Çalhanoğlu da sahada olacak.

10.06.2023 21:58

Ş. Ligi maç öncesi konser verenler kim araştırılıyor. Peki, Şarkı söyleyen sanatçılar kim, isimleri ne? Şampiyonlar Ligi finalinde şarkı söyleyenler kim?

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE ŞARKI SÖYLEYENLER KİM?

10 Haziran'da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Manchester City - Inter Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Anitta ve Burna Boy sahne alacak.

Şampiyonlar Ligi finalinde şarkı söyleyenler kim? Şarkı söyleyen sanatçılar kim, isimleri ne?

ANITTA VE BURNA BOY

Saat 22.00'de başlayacak final karşılaşması öncesinde Anitta ve Burna Boy sahneye çıkacak. Dünyanın dört bir yanında hayranları olan Anitta İstanbul'daki final için, "Çok mutluyum ve Burna Boy ile aynı sahneyi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Unutulmaz bir gösteri sunacağız. 10 Haziran'da bizimle olun. Bunu kaçırmak istemezsiniz" dedi.

İKİ TÜRK SAHADA

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter ve Manchester City'de top koşturan İlkay Gündoğan, İstanbul'daki finalde kupa için kozlarını paylaşacak.

Son Dakika Soğuk Haber Şampiyonlar Ligi finalinde şarkı söyleyenler kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement