Dışarıda Yapmaktan Üşenip Ev Konforuna Taşımak İstediğiniz 10 Önemli Olay - Son Dakika
Sponsorlu İçerik

Dışarıda Yapmaktan Üşenip Ev Konforuna Taşımak İstediğiniz 10 Önemli Olay

Dışarıda Yapmaktan Üşenip Ev Konforuna Taşımak İstediğiniz 10 Önemli Olay

Dışarıda yapmaktan üşendiğiniz, zorlanıp sıkıldığınız, sevmediğiniz, güvenemediğiniz ve ev konforuna taşımak istediğiniz 10 önemli detay

14.06.2016 08:41  Güncelleme: 16:02

1. KAHVE KEYFİ

Kahve tek başına içilmez. İki, üç, beş arkadaş olunca daha tatlı olur. Muhabbet olur. Fal bakılır, dedikodu yapılır. Eee şimdi kabul edin hiçbir mekan ev rahatlığı sağlamaz.

2. EV YEMEĞİ

Canınız ev yemeği çekti. Ama şöyle annelerinizkinden tencere yemeği. Yanı başınızdakiler pişirirse ne güzel olur. Sıcak sıcak masanıza koyduğunda tadından yenmez. Bulaşıkta onların.

3. MÜZİK RUHUN GIDASI

Müzik hayatın ritmi. Birileri sizin için dünyanın müziğini evinize getirse. Yeni trendler, modalar. Yuvanızda hep gökkuşağı belirse. Size sadece dinlemek kalsa. Gerisi iyilik, sağlık, mutluluk...

4. SPOR ŞART


Fit olmak, sağlıklı yaşamak, formda bir beden güzel bir hayatın bileti. Bir de takımınız olsa. Peki kim gidicek o spor salonlarına, şehirdeki açık alanlar da uzak. Spor yanı başınızda evin salonunudan birkaç metre ileride apartmanda olursa büyük keyif. Spor aletlerinin ev işgali de yok.

5. KOMŞU KOMŞUNUN KÜLÜNE MUHTAÇ


Hayatın yükü paylaşıldıkça azalır. Gideceğiniz yere taksiyle gitmeseniz, her şey zaten ayağınızın altında olsa. Komşuyla birlikte iki adım yürüyüp market alışverişi yapabilseniz ne güzel olur değil mi? Bir de komşun poşetleri taşımana yardım ederse senden kralı/kraliçesi yok.

6. İMECE USULÜ


Oturduğunuz yerde komşunuzla çocuklar için "Bir oyun alanı yapalım." dediniz. Para için bankaya gitmeseniz ayağınıza gelse. Aradığınız bütçeyi anında fonlatıp düşündüğünüzü hayata geçirebilirsiniz.

7. SANAL KANKİLERİNİZ


Sosyal ağlarda arkadaşlık vazgeçilmez. Hayat dostlarla güzel. Ama "Görüşelim" dedin mi, trafikti zamandı hepsi ayrı kabus. Sosyal ağdaki arkadaşın bir adım ötende olsa. Sarılmak dertleşmek istediğinde onu yanında bulabilsen. Sonrası instagram'ı süsleyen selfie'ler...

8. HOME OFİS


Canınız bugün işe gitmek istemedi, ya da ofisinizi eve getirmek istediniz. Katlanan masalar, dönüşen sandalyeler, birkaç küçük hareketle evi ofis yapabilirsiniz. İş bitince hooop tekrar ev oldu.

9. DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMİN...


Evinizden sıkıldınız. Gözünüze küçük geldi. Değişim istiyorsunuz. Daha bir ferah olsun dediniz. Artık duvarları yıkmadan usta çağırmadan yerlerini değiştirebilirsiniz. Hem de evde tek başınıza.

10. EĞLENCE AYAĞINIZIN ALTINDA


Arkadaşlarınız, eş dost geldi. Evde durmak istemiyorsunuz. Havada kötü, trafikte var. Çıkalım dışarıya ama nereye. Dairenizin kapısından çıkar çıkmaz bambaşka bir dünyaya açılmak mümkün.

11. BİR EV AL HER ŞEYİN OLSUN


DKY ON'da evi olanın aslında her şeyi vardır. Sokağa çıkmadan da hayatındaki önemli işlerinin çoğu halledebilirsin.

Dost, eğlence, iş, sosyal hayat ve konfor ayağına gelir. Hayat yanı başında yaşanır, yetişmek için peşinden koşmazsın.

Sadece seçimler yapar. Ve hep en iyisini alırsın.

Son Dakika Sponsorlu İçerik Dışarıda Yapmaktan Üşenip Ev Konforuna Taşımak İstediğiniz 10 Önemli Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement