1903 Bjk Karakartallar Derneği'nden Engelli Çocuklara Destek - Son Dakika
Spor

1903 Bjk Karakartallar Derneği'nden Engelli Çocuklara Destek

1903 Bjk Karakartallar Derneği\'nden Engelli Çocuklara Destek

1903 BJK Karakartallar Derneği, engelli çocuklar için bahar şenliği düzenledi.

04.05.2014 16:39

1903 BJK Karakartallar Derneği, engelli çocuklar için bahar şenliği düzenledi. Dernek Başkanı Cengiz Sarıkaya, "Hem Beşiktaşlılığı yayma amacıyla hem de topluma faydalı olma amacıyla böyle organizasyonlar yapıyoruz" dedi.

1903 BJK Karakartallar Derneği Bahar Şenliği'nde buluştu. Maçka Demokrasi Parkı'nda gerçekleşen bahar şenliğine dernek başkanı Cengiz Sarıkaya, Beşiktaş Yöneticisi Yalçın Yılmazkaya, Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Affan Keçeci de katıldı.

1903 BJK Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, arkadaşları ile bu işlere gönül verdiklerini belirterek, "Hem Beşiktaşlılığı yayma amacıyla hem de topluma faydalı olma amacıyla böyle organizasyonlar yapıyoruz. Mutluyuz, sevinçliyiz, Beşiktaşlıyız" diye konuştu.

Bu tip etkinlikleri diğer derneklerin de yapması gerektiğini vurgulayan Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Affan Keçeci, "Buradaki çocuklar hepimizin evladı. Bu yüzden üzerimize düşen çok görevler var. Böyle organizasyonları hangi sivil toplum kuruluşları yaparsa yapsın onu da destekleyip, katılırız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yılmazkaya ise elinden geldiği kadar böyle organizasyonlara katılmaya çalıştığını ifade ederek, "Buradaki bütün hepsi bizim çocuklarımız. Onlarla birlikte burada oynuyor ve eğleniyoruz. İnşallah böyle organizasyonların devamı olur. Zaten böyle şeyleri artırmamız lazım. Daha da güzel şeyler yapacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1903 Bjk Karakartallar Derneği'nden Engelli Çocuklara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement