2014 FIFA Dünya Kupası, Aa'dan İzlenecek - Son Dakika
Spor

2014 FIFA Dünya Kupası, Aa'dan İzlenecek

2014 FIFA Dünya Kupası, Aa\'dan İzlenecek

Anadolu Ajansı, Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Kupası'yla ilgili haberleri, 7 dilde yayımlayacak Dünya Kupası tarihi, takımların tanıtımı ve birbirinden ilginç kupa notlarının yer aldığı 110 haberden oluşan paket, 26 Mayıs 11 Haziran tarihlerinde abonelere ulaştırılacak Haberler, sosyal medyadan da paylaşılacak.

23.05.2014 11:27

Anadolu Ajansı, Brezilya'nın ev sahipliğinde 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'yla ilgili haberleri, 7 dilde yayımlayacak.

Başkent Brasilia'nın yanı sıra Rio de Janerio, Sao Paulo, Belo Horizonte, Cuiaba, Curutiba, Fortaleza, Manaus, Natal, Porto Alegre, Recife ve Salvador olmak üzere 12 kentte düzenlenecek organizasyona katılacak milli takımlara ilişkin haber, fotoğraf ve görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından abonelerine ulaştırılacak.

AA'nın haberleri, İngilizce, Arapça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Fransızca, Rusça ve Kürtçe dil gruplarından da tüm dünyaya servis edilecek.

Dünya Kupası'yla ilgili haberler, http://www.aa.com.tr/tr/fifa-2014 adresinde ayrıntılarıyla yer alacak. Dünya futbolunun yıldızlarının sahne alacağı turnuvayla ilgili haberler, ayrıca sosyal medyadan da paylaşılacak.

Zengin haber paketi

Dünya Kupası tarihi, katılan takımların tanıtımı, kupa notları ve özel röportajların yer aldığı 110 haberden oluşan paket, 26 Mayıs-11 Haziran tarihlerinde yayımlanacak.

Her grup maçı öncesi detaylı analizlerin bulunduğu 40 haber ise ikinci tur maçları başlayıncaya kadar gün gün servis edilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2014 FIFA Dünya Kupası, Aa'dan İzlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement