Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor ile ikas Eyüpspor karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Antalyaspor, 3-0'lık skorla kazandı.
Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 63. dakikada Sander van de Streek, 77. dakikada Nikola Storm ve 84. dakikada Samuel Ballet kaydetti. Eyüpspor forması giyen Bedirhan Özyurt, 50. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu sonuçla birlikte Sami Uğurlu yönetimindeki Antalyaspor, ligde 5 maç aradan sonra kazanarak 28 puana yükseldi. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan ikas Eyüpspor ise 22 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Antalyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. ikas Eyüpspor, kendi sahasında Samsunspor'u konuk edecek.
Son Dakika › Spor › 6 puanlık maçta Antalyaspor 3 golle kazandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?