A Milli Takım, Estonya Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

A Milli Takım, Estonya Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Takım, Estonya Maçı Hazırlıklarına Başladı

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya ve Hollanda ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

07.10.2013 20:54

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya ve Hollanda ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ay-yıldızlı ekip Kasımpaşa Kulübü'nün Kemerburgaz'da bulunan tesislerinde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına açık olarak antrenman yaptı. Antrenmanda Spor Toto Süper Lig'de dün forma giyen futbolcular ile kendi liglerinde sahaya çıkan Arda Turan ile Hakan Çalhanoğlu rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise kondisyon ağırlıklı bir çalışmanın ardından iki grup halinde pas çalışması yaptı. Antrenman sırasında tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in sürekli olarak futbolcuları uyarması dikkat çekti.

Galatasaray'ın ligde dün Akhisar Belediyespor maçında oynayan Burak Yılmaz'ın kalçalarındaki adduktor adalelerinde zorlanma olduğu bildirildi. Ayrıca Burak Yılmaz, Gökhan Töre ile Mehmet Topal'ın da soğuk algınlığı olduğu öğrenildi. A Milli Takım'da sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Gökhan Töre ve Mehmet Topal antrenmanı tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Takım, Estonya Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement