ABD'li Futbolcu Dempsey Kanlar İçinde Yerde Kaldı - Son Dakika
Spor

ABD'li Futbolcu Dempsey Kanlar İçinde Yerde Kaldı

ABD\'li Futbolcu Dempsey Kanlar İçinde Yerde Kaldı

Clint Dempsey maçın 33.dakikasında Ganalı savunma oyuncusu John Boye ile girdiği ikili mücadelede burnu kan içinde kaldı.

17.06.2014 11:55  Güncelleme: 12:01

Dünya Kupası G Grubu'nda Amerika, son 2 Dünya Kupası'nda 2-1 yenildiği Gana'yı bu kez aynı skorla yenmeyi başardı ve turnuvaya 3 puanla başlarken Dempsey'in aldığı müdahale sonrasında burnunun kırıldığı tahmin ediliyor.

BURNU KAN İÇİNDE KALDI

Gana karşısında takımını 32.saniyede 1-0 öne geçiren Clint Dempsey maçın 33.dakikasında Ganalı savunma oyuncusu John Boye ile girdiği ikili mücadelede burnu kan içinde kaldı. Daily Mail'in haberine göre; ABD'li futbolcunun burnunun kırıldığı ifade edildi.

YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ

İngiltere Premier Ligi takımlarından Fulham'da forma ABD'li futbolcunun kanlar içinde yere kaldığı pozisyonda futbolseverlerin yüreği ağzına geldi. Uzun bir süre yerde baygın bir şekilde yerde yatan Dempsey, hem ABD'li hem de Fulhamlı taraftarları korkuttu.

LEBRON'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

NBA takımlarından Miami Heat'in yıldız basketbolcusu LeBron James de, ABD'li futbolcu için resmi twttier hesabından geçmiş olsun mesajı yayınlarken "Umarım burnu kırılmamştır" dedi.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor ABD'li Futbolcu Dempsey Kanlar İçinde Yerde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement