Abdurrahim Albayrak'tan "Geri dön" çağrısına olumsuz yanıt - Son Dakika
Spor

Abdurrahim Albayrak'tan "Geri dön" çağrısına olumsuz yanıt

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, eskilere döndü. Eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'a görev alması için telefon açtı. Albayrak ise bu teklifi reddetti.

16.02.2022 14:04  Güncelleme: 14:10

Sezon başından beri ligdeki kötü gidişatı bir türlü tersine çeviremeyen Burak Elmas, eskilere yöneldi. Takımı düzlüğe çıkarmak adına Fatih Terim'i görevden alan ancak Torrent'le daha da kötüye giden G. Saray'da idari değişiklik de masadaydı.

Burak Elmas çözümü eskilerde buldu! Abdurrahim Albayrak'tan 'Geri dön' çağrısına sürpriz yanıt

SONUÇ ALAMADI

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası Torrent'le de saha içini düzeltemeyen Burak Elmas, idari hamlesinde de istediği sonucu alamadı. Ali Dürüst'ün ardından Abdurrahim Albayrak'a da Sportif AŞ'de yöneticilik teklifi yaptı ancak kabul görmedi.

Burak Elmas çözümü eskilerde buldu! Abdurrahim Albayrak'tan 'Geri dön' çağrısına sürpriz yanıt

FUTBOLUN BAŞINA GEÇMESİNİ İSTEDİ

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Bir süre önce yakın arkadaşı Ali Dürüst'ü Sportif A.Ş.'ye geçmeye ikna edemeyen Elmas'ın geçtiğimiz günlerde aynı teklifi Abdurrahim Albayrak'a yaptığı ortaya çıktı. İkili arasında gerçekleşen görüşmede Albayrak'tan futbolun başına geçmesi istendi ancak olumlu cevap alınamadı.

İHTİYAÇ VAR

Bu süreçte camianın duayenleri ile Aslantepe'de iki kez toplantı yapan Elmas'ın ekibini zayıf gören eski başkanlar ve yöneticiler, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlere ihtiyaç olduğunu vurgulamış ve de güvenoyuna gidilmesi yönünde tavsiyede bulunmuşlardı. Galatasaray'da 4 farklı dönemde yöneticilik yapan Abdurrahim Albayrak tam 6 şampiyonluk gördü. Florya'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü olan Albayrak, kasa kolaylığı sağlayarak birçok krizi önlemişti.

Abdurrahim Albayrak\'tan "Geri dön" çağrısına olumsuz yanıt
Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Abdurrahim Albayrak'tan 'Geri dön' çağrısına olumsuz yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement