Adana Altınordu'yu Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Adana Altınordu'yu Gözüne Kestirdi

Adana Altınordu\'yu Gözüne Kestirdi

Futbolcu Tevfik Altındağ: "Beklentilerin yüksek olduğunu biliyoruz.

11.03.2016 01:09

Futbolcu Tevfik Altındağ: "Beklentilerin yüksek olduğunu biliyoruz. Biz de bu beklentileri karşılamak ve camiamızı mutlu etmek için çok çalışıyoruz"

PTT 1. Lig'de lider Adanaspor, 13 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını sürdürdü.Turuncu-beyazlı futbolcular, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda pas çalışması ve geniş alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık bir saat süren idman, kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Tedavisinin ilk bölümü tamamlanan Yiğitcan Gölboyu'nun da katıldığı antrenmanda Merthan Açıl, Ergin Keleş ve Atakan Ekiz takımdan ayrı koşu yaptı.

"İyi bir ivmemiz var"

Adanaspor'un orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, idman sonrası yaptığı açıklamada, takım olarak Altınordu maçına odaklandıklarını belirtti.

Geçen hafta cezası sebebiyle sahaya çıkamadığını ancak kalbinin arkadaşlarının yanında olduğunu ifade eden Tevfik, şunları kaydetti:

"Bu takımda oynayan oynamayan diye bir ayrım yok. Hepimizin Adanaspor'un başarısı için çabalayan futbolcularız. Burada sadece Adanaspor var. Takım olarak Altınordu karşılaşmasına odaklanmış durumdayız. Hafta başından bu yana çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İyi bir ivmemiz var. Beklentilerin yüksek olduğunu biliyoruz. Biz de bu beklentileri karşılamak ve camiamızı mutlu etmek için çok çalışıyoruz."

Hakkında çıkan transfer söylentilerini yalanlayan ve tek düşüncesinin Adanaspor'da şampiyonluk yaşamak olduğunu belirten Tevfik, "Sosyal medyayı takip eden birisi değilim ancak benim de kulağıma bir takım söylentiler geliyor. Bu ve buna benzer haberleri görünce sadece gülüyorum. Çünkü ben kafamla ruhumla fiziğimle her şeyimle Adanaspor'u düşünüyorum. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum. Hiç kimse bu haberlere itibar etmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Adana Altınordu'yu Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement