Adana Demirspor - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor - Bucaspor Maçının Ardından

Adana Demirspor - Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 6.haftasında sahasında Bucaspor'u 5-4'lük skorla geçen Adana Demirspor'da teknik direktör Yücel İldiz, rahat gol bulduklarını ancak kolay gol yediklerini belirterek, bunun önlemini alacaklarını kaydetti.

22.09.2013 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 6. haftasında sahasında Bucaspor'u 5-4'lük skorla geçen Adana Demirspor'da teknik direktör Yücel İldiz, rahat gol bulduklarını ancak kolay gol yediklerini belirterek, bunun önlemini alacaklarını kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İldiz, maça yedikleri şok bir golle başladıklarını belirterek, daha sonra iyi bir şekilde toparlayarak, devreye rahat bir skorla girdiklerini söyledi.

İldiz, devre arasında oyunu sağlam tutup, farkı açma planları yaptıklarını ifade ederek, "Tedbirler aldık ama futbol öyle enteresan bir oyun ki fotoğraf çektirecek goller yedik, inanılmaz hatalar yaptık o pozisyonlarda. Bu da bizi çok zora soktu açıkçası" dedi.

Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden İldiz, gol pozisyonu konusunda başarılı olduklarını ancak yenilen kolay goller için de yeni önlemler alacaklarını vurguladı.

Adana Demirsporlu Birol Hikmet ise şampiyonluk hedefine giderken Bucaspor gibi güçlü maçların yaşanacağını hatırlatarak, bu tür galibiyetler aldıkları takdirde sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi. Maç ile ilgili gerekli analizleri de yapacaklarını sözlerine ekleyen Birol, haftaya yapacakları lig karşılaşmasına odaklanacaklarını anlattı.

BUCASPOR CEPHESİ

Maça teknik sorumlu olarak çıkan Ümit İnal, maçta hakemle tartıştığı için cezalı duruma düştü. İnal'ın katılamadığı basın toplantısında maçı değerlendiren Bucasporlu Emre Şahin, ilk yarı erken öne geçmelerine rağmen, beklenmedik 4 gol yiyerek şoka uğradıklarını belirtti.

Şahin, maç sonu yaptığı açıklamada, "2. yarı öncesi aramızda konuştuk, 'elimizden geleni yapacağız' dedik. Çıktık, çok iyi bir oyun oynadık ve 4-4'lük skoru da yakaladık. Biz de öne geçebilirdik, olmadı gitti duran top gol oldu. Buradan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ellerinden geleni yaptıkları için. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Bucaspor'un genç oyuncusu Batuhan ise maçı istemedikleri bir skorla tamamladıklarını belirterek, gelecek maçlar için umut vaat ettiklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement