Adana Demirspor, Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor, Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti

Adana Demirspor, Corendon Alanyaspor\'u 4-2 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

07.05.2023 00:25  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Adana Demirspor, sahasında ağırladığı Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor karşısında aldıkları 4-2'lik galibiyeti değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Futbolda ritim çok önemlidir. İlk yarı fazla gerildik ve kendi potansiyelimizin dışında oynamak zorunda kaldık. İkinci yarı ise her şey daha netti. Gollerimizi atarak galibiyete ulaştık. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Oynayan, oynamayan herkes burada güzel bir mücadele veriyor. Özellikle taraftarımızla gurur duyuyorum. Çünkü tesislerden başlayıp maçın son saniyesine kadar bizi desteklediler. Hep beraber doğru noktalara geliyoruz" dedi.

"YEDİĞİMİZ İLK İKİ GOLDE SAVUNMA KISMINDA SIKINTILAR YAŞADIK"Mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını belirten Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise, "Maçtan önce belirttiğim gibi çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Özellikle iç sahada coşkulu bir taraftar destekleri var. Hafta içi çalışmamıza rağmen yediğimiz ilk iki golde savunma kısmında sıkıntılar yaşadık. Açıkçası yeterli pozisyona girdik ama defansif anlamda sorunlarımız oldu. Oyuncular iyi niyetli mücadele ettiler. Beraberliği yakalayabilirdik ama olmadı. Adana Demirspor'u kutluyorum. Bizi desteklemeye gelen Alanyaspor taraftarlarına teşekkür ediyorum. Konyaspor maçını inşallah galibiyetle tamamlar ve kritik bölgeden uzaklaşırız" diye konuştu.

Maç sırasında kafasına aldığı darbeden dolayı sakatlanıp çıkan kaleci Runarsson'un da sağlık durumuna değinen Erdoğan, tomografiden sonra net bilgi edineceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor, Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement