Adana Demirspor'da Mustafa Tuncel Dönemi - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da Mustafa Tuncel Dönemi

Adana Demirspor\'da Mustafa Tuncel Dönemi

PTT.Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına Mustafa Tuncel seçildi.

12.06.2013 18:10

PTT. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübü Başkanlığına Mustafa Tuncel seçildi. Tuncel, hedefinin takımı Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi.

Sular VİP Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda ve tek listeyle seçime girerek başkan seçilen Tuncel, Önder Serin yönetimine teşekkür ederek, "Bir çok söz söylemek mümkün ama söyleyeceğimiz sözlerin artık bir önemi yok. Bir takımın galip gelmesi için kulüp başkanlığı yaptığım dönemde başvurmadığım yol kalmadı ama Önder Serin yönetimi kadar başarılı olamadım. Kulübe borç verenler kuruşu kuruşuna alacaklardır, en doğal haklarıdır. Ancak alacaklarından belli bir oranda feragat edeceklerini umuyorum" dedi.

Kulübün yaklaşık 13 milyon TL borcu olduğuna dikkat çeken Tuncel, "Gelecek gelirler var. Borç biter mi? Tabi ki bitmez. Oyuncu alacağız, ödemeler olacak. Ben buraya ağlamaya gelmedim. İcraat yapmaya geldim" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Tuncel, camiayı birlik beraberliğe davet ederek, şunları aktardı:

"Sizlerden bir ricam olacak. Geçen sezon statta yaşanan olayları televizyondan izledim. Seyircisiz bir maçın, maç olmadığını anladım. Adana Demirspor'un taraftar grubu Şimşekler takım için en uzak deplasmanlara dahi gittiler. Biraz asiler ama bir takım nasıl motive edilir en iyi onlar biliyor. Şimşekler grubunun takımlarını terk edemeyeceğini gördüm. Tabiri caizse takımları için ruh hastası olmuşlar. Eğer bu sezon şampiyon olacaksak taraftarımızın bu yönetime destek vermesini isteyeceğim. Adana olarak küfürbaz diye tanınıyoruz. Aşırı sıcaktan dolayı bunalıyoruz ve birbirimize sataşabiliyoruz. Küfürbaz bir taraftarımız var. Taraftardan ricam, yan baktı diye Adana'nın dışında kimse kimseyle kavga etmesin. Küfürbaz arkadaşlarımızı maraton tribününe göndereceğiz. Kapalı ve kale arkalarında küfür istemiyorum. Bu seyirci desteğini enerjisini olumlu yönde kullanabilir onlar bizi samimiyetle desteklerse onlara her türlü desteği veririz."

Hedeflerinin takımı şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkarmak olduğunu kaydeden Mustafa Yuncel, "Herkes görecek maddi anlamda kulübe birçok icraat yapacağız. Kaleci, orta saha, forvet ve 3 tane defans alacağız. Sezon sonunda Süper Lig'e çıkmak için her şeyi yapacağız. İyi bir teknik direktör ve kadro ile sezona damga vuracağız" ifadelerini kullandı.

Tuncel, ilk yönetim kurulu toplantısını da seçimin ardından yaptı. Mustafa Tuncel'in yönetim kurulunda ise şu isimler yer alıyor:

" Mehmet Gökoğlu, Yücel Tekcan, Müslüm Susar, Sami Zedeler, Aziz Kaya, Kazım Bilcan, Yüksel Yavuz, Derviş Erten, Şerif Güler, Murat Çardak." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Mustafa Tuncel Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement