Adana Demirspor'da 'Yönetim-Taraftar' Krizi - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da 'Yönetim-Taraftar' Krizi

Adana Demirspor\'da \'Yönetim-Taraftar\' Krizi

PTT 1.Lig takımlarından Adana Demirspor'da yönetim ile taraftar arasındaki kriz devam ediyor.

25.09.2012 17:04

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demir spor'da yönetim ile taraftar arasındaki kriz devam ediyor. Kulüp başkanı Önder Serin, bir kaos ortamı oluşturulmak istendiğini, buna da asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Hafta sonu 5 Ocak Stadyumu'nda oynanan Torku Konyaspor maçında yönetimi hedef alarak, istifaya davet eden taraftarlara kulüp başkanı Önder Serin cevap verdi. Serin, yönetim kurulu üyeleri ile Aytaç Durak Tesisleri'nde bir araya gelip taraftarlara çağrıda bulundu. 4 haftalık lig maratonunda yeni bir takım olmaları nedeniyle taraftarların ve gönüllerin istediği gibi bir başarıyı yakalayamadıklarının altını çizen Serin, "Yeni kurulan bir takımız. Bu da futbolda ilk maçlarda olan uyum sorunu, takımın birbirine alışması, bu tür durumlar ön plana çıkıyor. Her ne kadar biz istemesek de 4 haftalık periyodun sonunda takımımızı başarılı olamamıştır" dedi.

"TARAFTAR HİÇ BU KADAR BÖLÜNMÜŞ DURUMDA OLMAMIŞTI"

Alınacak bir galibiyetin, takıma neler katacağını hep birlikte göreceklerini vurgulayan Serin, "72 yıllık tarihimizde Adana Demirspor Kulübü'nü ayakta tutan taraftarlardır" diyen Serin, ancak hiçbir zaman bu dönemki gibi taraftarların bölünmüş, birbirine ve Demirspor yönetimine küfür eden bir durum yaşanmadığına dikkat çekti. Serin, "Sistematik şekilde yönetimi sosyal medyada, spor sitelerinde, stadyumda ve çeşitli platformlarda olmadık şekilde itham ederek, sadece Adana Demirspsor'u düşündüklerini söyleyenleri, bizleri; rantçı, çıkarcı, etiket peşinde olduğunu iddia edenler, bu iddialarını kanıtlamaya davet ediyoruz. Biz sadece Adana Demirspor arması için emek harcıyoruz. Seçildiğimiz andan itibaren, yönetim daha mazbatasını almadan, göreve dahi başlamadan adeta planlanmış şekilde yönetimin bu şekilde karalanması, sanki bir linç kampanyası içine sürüklenmesi, Adana Demirspor'un menfaatlerinin neresinde? Bu, olsa olsa ancak kişilerin şahsi menfaatleri için olur" ifadesini kullandı.

"SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN DA ARTIK SESİNİ YÜKSELTME ZAMANI GELDİ"

Sessiz çoğunluğun artık sesini yükseltme zamanı geldiğini ifade eden Önder Serin, "Bugün 'Şimşekler Grubu'nun organize bir şekilde yönetimi eleştirdiği noktalar var. Bunların hiçbirinin doğru olmamasına rağmen, bizim de içinde bulunduğumuz daha önceki yönetimlerde bu durumlar daha ağır şartlar altında yaşanmıştı. O zamanlar, 'Kayıtsız şartsız yönetimin arkasındayız' diyen bu taraftar grubunun, şimdi kayıtsız şartsız bu yönetimin karşısında durması çok manidar"

Adana Demirspor'un başarısız olup, bir alt lige düşmesini ancak düşmanlarının isteyeceği bir durum olduğu yorumunda bulunan Serin, 10 milyon TL'lik borcun da gerçeği yansıtmadığını, bu konuda gereken açıklamayı da önümüzdeki günlerde belgeleri ile yapacaklarını belirtti.

"BUGÜNE KADAR YAŞANANLARI UNUTMAYA HAZIRIZ"

Bundan sonra kendilerine ya da yönetim kurulunun herhangi bir üyesine yönelik küfür ve hakaretleri, Adana Demirspor'a yapılan bir hakaret olarak kabul edeceklerinin vurgulayan Serin, 'Şimşekler Grubu'na da çağrıda bulundu. Serin, "Ben ve yönetim kurulu, taraftar grubumuz olan 'Şimşekler Grubu'na buradan sesleniyorum; Adanamız, bütünlüğümüz için şu ana kadar yaşananları unutmaya hazırız. Şimşekler Grubu'nun istediği zaman, istediği yerde Adana Demirspor Kulübü'nün menfaatleri doğrultusunda konuşmaya, yönetim kurulu ile ilgili sorunları varsa tartışmaya ve konuşmaya hazırım, hazırız. Evet, biz bu takımı kurduk. Taraftarımızın da dediği gibi; 'Yönetim kurulu olarak bu takım bizim eserimiz." Tüm takımımızdaki teknik heyeti ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz ve onların arkasındayız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da 'Yönetim-Taraftar' Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement