Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli, oynamak istediği takımı açıkladı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli, oynamak istediği takımı açıkladı

Kalbinde yaşadığı sorun sebebiyle kariyerine son veren yıldız futbolcu Serigo Agüero'nun yayınına konuk olan Mario Balotelli çarpıcı bir itirafta bulundu. Adana Demirspor'un yıldızı, Arjantin'in dev ekibi Boca Juniors'ta forma giymek istediğini belirtirken, "Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' dedim" dedi.

27.04.2022 22:04  Güncelleme: 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergio Agüero'nun Twitch platformunda gerçekleştirdiği yayına katılan Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, Boca Juniors'ta forma giymek istediğini dile getirdi.

"BİR GÜN BOCA'DA OYNAMAK İSTERİM"

NTV Spor'da yer alan habere göre, Arjantinli eski futbolcu, yayının ilerleyen dakikalarında İngiliz ekibinde beraber oynadığı eski takım arkadaşı Mario Balotelli'yi davet etti ve ona Arjantin Ligi'nde en beğendiği kulübü sordu. Tereddüt etmeden Boca Juniors cevabını veren Balottelli, "Boca'yı beğeniyorum ve bir gün orada oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

"BENİ ARARLARSA GİDERİM"

Sergio Agüero bu cevabı aldıktan sonra İtalyan forvete, "Boca'nın başkanı kim biliyor musun? Juan Roman Riquelme. Riquelme seni ararsa?" diye sordu. Adana Demirspor'da bu sezon adından bahsettiren Balotelli, "Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' dedim" şeklinde konuştu.

Adana Demirspor\'un yıldızı Balotelli, oynamak istediği takımı açıkladı

Son Dakika Spor Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli, oynamak istediği takımı açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fire show show: Balotelli abi iyi topçusun ama yasin geçmiş seni bocaya almazlar 0 0 Yanıtla

Advertisement