Malatyasporlu Adem Büyük: Bana Gelen Teklifleri Başkan Biliyor - Son Dakika
Spor

Malatyasporlu Adem Büyük: Bana Gelen Teklifleri Başkan Biliyor

Yeni Malatyaspor'da forma giyen Adem Büyük, "Gelen transfer teklifi var. Bu teklifi ben üstlerime iletiyorum. Kulüp başkanının da bundan haberi var. Başkan uygun görürse giderim." dedi.

27.06.2018 14:10  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kaptanı Adem Büyük, kendisine transfer teklifi olduğunu ve bunu üstlerine ilettiğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-siyahlı ekibin Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesi Adem Büyük ile yeni transfer Danijel Aleksic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BANA GELEN TEKLİFLERİ BAŞKAN BİLİYOR"

Transfer teklifi aldığını aktaran Adem Büyük, "Gelen transfer teklifi var. Bu teklifi ben üstlerime iletiyorum. Kulüp başkanının da bundan haberi var. Yeni Malatyaspor'da bir yıllık daha sözleşmem var. Başkan ve yönetim kurulu uygun görürse giderim. Kimse bana 'maliyetinden dolayı gitmeni istiyoruz' demedi." diye konuştu.

Adem, takım olarak geçen sezonu iyi geçirdiklerini belirterek, kamp döneminin yeni sezon için önemli olduğunu bildirdi.

"YENİ SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Sakatlık yaşanmadan kampı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini anlatan tecrübeli hücum oyuncusu, "Yeni sezona iyi başlamak istiyoruz. Mutlaka aramıza katılacak yeni oyuncular olacak. Futbolcuların takıma katkı vermesi açısından uyum önemli." ifadelerini kullandı.

Malatyasporlu Adem Büyük: Bana Gelen Teklifleri Başkan Biliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Malatyasporlu Adem Büyük: Bana Gelen Teklifleri Başkan Biliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement