Afyonkarahisarlı Güreşçi Hüseyin Aydoğan Dünya İkincisi Oldu - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisarlı Güreşçi Hüseyin Aydoğan Dünya İkincisi Oldu

Afyonkarahisarlı Güreşçi Hüseyin Aydoğan Dünya İkincisi Oldu

Yunanistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 130 kilogram Greko-Romen stilde mücadele eden Afyonkarahisarlı milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, büyük bir başarı elde ederek dünya ikincisi oldu. Aydoğan, kazandığı gümüş madalyayı memleketi olan İhsaniye ilçesine bağlı Osmanköy halkına armağan etti ve duygusal anlar yaşadı. Aydoğan, başarısını Afyonkarahisarlı hemşerileriyle, İhsaniye ilçesiyle ve doğduğu köy Osmanköy ile paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti. Altın madalyayı kazanamamış olmasına rağmen, Aydoğan gelecek yıl daha fazla çalışarak altın madalyayı hemşerilerine armağan etmek istediğini söyledi.

23.10.2023 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda, 130 kilogram Greko-Romen stilde mücadele eden Afyonkarahisarlı milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, büyük bir başarı elde ederek dünya ikincisi oldu.

Afyonkarahisarlı milli güreşçi Hüseyin Aydoğan, kazandığı gümüş madalyayı memleketi olan İhsaniye ilçesine bağlı Osmanköy halkına armağan etti. Aydoğan, kazandığı madalyayı alırken duygusal anlar yaşadı. Aydoğan, başarısının ardından yaptığı açıklamada, "Bu gururu Afyonkarahisarlı hemşerilerimle, İhsaniye ilçemizle ve doğduğum köy Osmanköy ile paylaşmak beni son derece mutlu ediyor. Altın madalya bu sene nasip olmadı, ancak inşallah bir sonraki yıl daha fazla çalışarak altın madalyayı hemşerilerime armağan etmek istiyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisarlı Güreşçi Hüseyin Aydoğan Dünya İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement