Akçay'dan Değişim Sinyali - Son Dakika
Spor

Akçay'dan Değişim Sinyali

Akçay\'dan Değişim Sinyali

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, yarın akşam oynanacak Kardemir D.Ç.Karabükspor maçında değişim sinyali verdi.

13.09.2013 12:35

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, yarın akşam oynanacak Kardemir D.Ç. Karabükspor maçında değişim sinyali verdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Kardemir D.Ç. Karabükspor maçına yönelik çalışmalarını basın ve taraftara kapalı olarak sürdüren bordo-mavililerde teknik direktör Mustafa Akçay, kadroda değişime gideceğinin sinyalini verdi. Akhisar Belediyespor karşısında kaybedilen 3-0'lık maç sonrası eleştiri oklarını üzerine çeken Akçay, Karabükspor karşısına daha diri bir takım çıkarmanın planlarını yapıyor. Sakatlığı süren ve tedavisini İstanbul'da sürdüren Giray'ın dışındaki tüm futbolcular antrenmanlarda yer aldı.

Sezon başında Orduspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Bosingwa'nın yarın maçta forma giymesi bekleniyor. Mustafa yumlu ve Aykut Demir ile birlikte sol bekte Olcan Adın veya Kadir Keleş ikilisinden birinin forma giymesi beklenirken, Akçay'ın karar vermekte zorlandığı en kritik bölge ise orta saha olarak göze çarpıyor. Önemli isimlerin yer aldığı bu bölgede Akçay'ın, Yusuf, Aykut Akgün, Zokara, Maouda'ya şans vermesi beklenirken Adrian ve Henrique'de forma giyecek olan isimler arasında yer alabilir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) sezon başında yürürlüğe koyduğu 6 yabancı sahada, 4'ü tribünde şeklinde kararından sonra elinde yabancı oyuncu fazlalığı bulunduran Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay, bu yapıya göre sahaya süreceği isimlerde değişiklik yapabileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel ilk on bir ile çıkması bekleniyor:

"Onur, Basingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan (Kadir) Aykut Akgün, Zokora, Yusuf, Malouda, Adrian ve Henrique." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akçay'dan Değişim Sinyali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement