Akhisar Belediyespor'da Kayserispor Mesaisi Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akhisar Belediyespor'da Kayserispor Mesaisi Başladı

Akhisar Belediyespor\'da Kayserispor Mesaisi Başladı
28.08.2012 10:18

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin üçüncü haftasında Cumartesi günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin üçüncü haftasında Cumartesi günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Merter, Uğur, Güray, Ahmet Cebe, Çağdaş ve Emin Aladağ takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu, ısıma hareketleri ve kısa pas çalışmaları yapan Akhisar Belediyespor idmanı 4 kale maç yaparak çalışmalarını tamamladı.

Her maçta sabit bir kadro kurmayı düşünmediğini dile getiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, idmanlarda en iyi performansı ve takım uyumunu sağlayan oyuncular ile kadroyu kuracağını belirtti. Hafta boyunca Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürecek olan Yeşil-siyahlılar, cuma günü hava yolu ile Kayseri'ye gidecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor'da Kayserispor Mesaisi Başladı - Son Dakika


Advertisement