Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa Maçının Ardından

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ikinci devresine 10 kişi çıktıkları halde çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Kalecimizin de inanılmaz kurtarışları vardı.

28.08.2017 01:58

TFF 1. Lig'in üçüncü haftasında sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmanın ikinci devresine 10 kişi çıktıkları halde çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, "Kalecimizin de inanılmaz kurtarışları vardı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk 3 içerisinde olmak istiyorduk. Bu geceyi 3'üncü olarak tamamladık." dedi.

Buruk, maçın ardından yapılan basın toplantısında bütün oyuncuların sahada olduğu sürece en iyi şekilde mücadele ettiğini belirterek, "Aslında ilk yarı düşündüğümüz gibi çok kolay bir şekilde birinci bölge, ikinci bölge, üçüncü bölgeye rahat bir şekilde indik. Özellikle kenarları çok boş bıraktıklarını gördük. Alan savunması yapıp rakibi topla buluşturdular." diye konuştu.

Karşılaşmadaki kartlar hakkında da konuşan Buruk şu değerlendirmelerde bulundu:

"Topun bizde kalmasını ve rakip kaleye daha hızlı gittiğimiz pozisyonlar oldu. İlk yarı 1 kişi eksik kalmak kafamızda soru işaretlerine yol açtı. Ben kartların basit olduğunu düşünüyorum. Maça baktığımızda Adem çok sevdiğim bir kardeşim ve çok sevdiğim bir oyuncu ama Adem'in maçın 90'ıncı dakikasına kadar sarı kart görmemesi de bir mucizeydi aslında. Mustafa'ya çok kolay kartlar gösterildi. İki kartında kolay olduğunu düşünüyorum."

Buruk takım olarak çok iyi mücadele verdiklerini de kaydederek, "Kalecimizin de inanılmaz kurtarışları vardı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk 3 içerisinde olmak istiyorduk. Bu geceyi 3'üncü olarak tamamladık. Mutlu olduk. Oyuncularıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa'da ise karşılaşmanın son dakikalarında hakem tarafından tribüne gönderilen Kemal Özdeş'in yerine basın toplantısına Yardımcı Antrenör Murat Duman katıldı.

Duman, karşılaşmaya kötü başladıklarını söyleyerek ilk devrede Adem Büyük'e yapılan hareketin de net penaltı olduğunu savundu.

Rakip takımın ikinci yarıda 10 kişi kaldığını aktaran Duman şöyle konuştu:

"İkinci yarı daha istediğimiz gibi başladı. 0-0 iken pozisyonlar da bulduk. Arkasından çok basit bir gol yedik. 1-0 olduktan sonra net bir kafa topu var. Yine beraberliği yakalayabilirdik. Sonra yine bir basit hata. 2-0 oluşu Akhisar takımını coşkulandırdı. Bizim takıldığımız Kemal Hoca'nın atılması, bizim için üzücü oldu."

Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement