All-Star İçin Heyecan Verici Değişiklik: Takımları Kaptanlar Seçecek - Son Dakika
Spor

All-Star İçin Heyecan Verici Değişiklik: Takımları Kaptanlar Seçecek

All-Star İçin Heyecan Verici Değişiklik: Takımları Kaptanlar Seçecek

NBA'den yapılan açıklamaya göre NBA'in ilgiyle takip edilen organizasyonlarındna olan All-Star maçında takımların belirlenme formatında ufak ama heyecan yaratıcı bir değişikliğe gidildi.

03.10.2017 22:27

NBA'de her yıl şubat ayında yapılan, yetenek yarışmaları, üç sayı yarışması, smaç yarışması ve All- Star karşılaşmasını içeren haftasonunda pazar gecesi oynanan All-Star mücadelesi için bir güncelleme açıklandı.

Buna göre, iki konferanstan 12'şer oyuncunun seçiminde bir değişiklik olmazken, havuzdaki 24 oyuncunun hangi takımda olacağını konferans kaptanları belirleyecek ve bu seçimi yapan kaptanlar diğer konferansta yer alan oyuncuları kendi takımına alabilecek. Takım kaptanları, kendi konferanslarında taraftar oylamasında en yüksek rakama ulaşan oyuncular olacak.

18 Şubat'ta Los Angeles'ta oynanacak olan şov maçında iki konferans'tan 5'er oyuncu taraftar, oyuncu ve medya oylamasından çıkarılacak sonuçla belli olacakken, geri kalan 7'şer oyuncuyu takımların koçları seçmeye devam edecek. NBA'in getirdiği yenilik buradan sonra başlıyor. Buna göre aynı konferansta, hatta aynı takımda yer alan oyuncular All-Star karşılaşmasında birbirlerine rakip olabilecekler. Örneğin, All-Star seçilmeleri halindeoyuncuları Chris Paul ve , veya 'tenile Gordon Hayward, All-Star gecesinde birbirlerine rakip olabilecek.

Geçen sene yapılan All-Star maçı için konferanslarında taraftarlardan en çok oyuoyuncusuveoyun kurucusualmıştı. Bu değişiklik teklifi yapanların ise başkanlığını Chris Paul'un yaptığı NBA oyuncu sendikası olduğu açıklandı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor All-Star İçin Heyecan Verici Değişiklik: Takımları Kaptanlar Seçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement