Altay'da forvetler fazla mesai yapacak - Son Dakika
Spor

Altay'da forvetler fazla mesai yapacak

Altay\'da forvetler fazla mesai yapacak

TFF 1'inci Lig'de pazar günü düşme hattındaki Boluspor'u konuk edecek Altay'da teknik direktör Ali Tandoğan, son haftalarda yaşanan gol sıkıntısı nedeniyle forvet oyuncularına ekstra çalışmalar yaptıracaklarını dile getirdi.

06.02.2020 12:57

TFF 1'inci Lig'de pazar günü düşme hattındaki Boluspor'u konuk edecek Altay'da teknik direktör Ali Tandoğan, son haftalarda yaşanan gol sıkıntısı nedeniyle forvet oyuncularına ekstra çalışmalar yaptıracaklarını dile getirdi. "İlk görev gol yememek. Bunu başarıyoruz" diyen teknik patron Ali Tandoğan, "En çok gol yiyen takımlardan biriyken, göreve geldiğimizden bu yana en az gol yiyen takım olduk. Çünkü 1 gol yediğinde 2 gol atman gerekiyor. Benim oyun anlayışıma göre kontrolü elden bırakmamak doğru olandır. İlerleyen dönemde herkes bunu daha net görecek" ifadelerini kullandı.

Savunmanın yanı sıra takımına hücum da oynattığını, son olarak Ekol Hastanesi Balıkesirspor deplasmanında çok pozisyona girdiklerini dile getiren genç teknik adam, "Net fırsatlar yakaladık ancak gol bir türlü gelmedi. Forvetlerimizi motive etmemiz gerekiyor. Santrfor ve kanat oyuncularımıza daha fazla idman yaptırmamız lazım. Ekstra çalışmalarla zamanla daha iyi olacağız" diye konuştu. Tandoğan, cezası biten ancak hastalık nedeniyle geçen hafta serum tedavisi gören Kappel'in yorgun olduğunu, Hollandalı futbolcuyu yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da forvetler fazla mesai yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement