Altınordu Kalecisi Erce'nin Kaderi Napoli'ye Bağlı! - Son Dakika
Spor

Altınordu Kalecisi Erce'nin Kaderi Napoli'ye Bağlı!

Altınordu Kalecisi Erce\'nin Kaderi Napoli\'ye Bağlı!

Belçika ekibi Standard Liege, ünlü kalecisi Guillermo Ochoa'yı İtalyan temsilcisi Napoli'ye sattıktan sonra Altınordu'nun kalecisi Erce Kardeşler'i kadrosuna katmak istiyor.

06.08.2018 12:41  Güncelleme: 14:12

Daha önce Erce Kardeşler ile prensipte anlaşanStandard Liege, Meksikalı dünyaca ünlü kalecisi Guillermo Ochoa'yı İtalyan temsilcisi Napoli'ye satar satmaz Erce'yi kadrosuna katacağı belirtildi.

Türk futboluna kazandırdığı oyuncularla adından söz ettiren, son olarak Fenerbahçe'ye kaleci Berke ile orta saha Barış'ı gönderen Altınordu, kalecisi Erce Kardeşler'i de Standard Liege'e uğurlamaya hazırlanıyor.

Altınordu Kalecisi Erce'nin Kaderi Napoli'ye Bağlı!

ERCE VE ALTINORDU, NAPOLİ'DEN GELECEK HABERİ BEKLİYOR

Daha önce prensipte anlaşılan Belçika ekibinin, Meksikalı dünyaca ünlü kalecisi Guillermo Ochoa'yı İtalyan temsilcisi Napoli'ye sattıktan hemen sonra Erce'yi kadrosuna katacağı belirtildi. Erce ve Altınordu'nun da Napoli'den gelecek haberi beklediği ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu Kalecisi Erce'nin Kaderi Napoli'ye Bağlı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • EMEKLI GAZETECI: Bizimkier HALA AVRUPANIN GÜNEY AMERIKANIN Döküntülerini TOPLASIN. BRAVO ALTINORDUYA Bizimkilerin KÖR GÖZLERIDE ACARSIN INSALLAH... 0 0 Yanıtla

Advertisement