Altınordu'da Muhammed Mert döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altınordu'da Muhammed Mert döndü

Altınordu\'da Muhammed Mert döndü
07.10.2020 09:53  Güncelleme: 10:26

Altınordu'da sakatlığı sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Muhammed Mert, milli maç arasından sonra formasına kavuşacak.

Altınordu'da sakatlığı sona eren tecrübeli orta saha oyuncusu Muhammed Mert, milli maç arasından sonra formasına kavuşacak.

TFF 1. Lig'de 4 maçta topladığı 9 puanla zirve yarışına ortak olan Altınordu'da Muhammed Mert'in iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi. Üst adalesindeki yırtık nedeniyle 3 haftadır tedavi gören Muhammed'in iyileştiği ve bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

İlk 4 haftada görev alamayan Muhammed Mert, formasına kavuşmak için sabırsızlanırken, son 2 sezonda takımın vazgeçilmezlerinden biri olan 25 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta Adanspor deplasmanında kadroya alınması bekleniyor.

Altınordu'da üçüncü sezonuna girecek olan Muhammed Mert, sakatlığı yüzünden ligde 4 karşılaşmada görev yapamadı. İyileşen ve takımla çalışmalara başlayan Muhammed Mert, kırmızı-lacivertli formasıyla TFF 1. Lig'de 62 maçta görev yaptı, başarılı oyuncu 7 gol atarken 6 da asist yaptı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu'da Muhammed Mert döndü - Son Dakika


Advertisement