Altınordu, Gökhan Yılmaz'ın Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika
Spor

Altınordu, Gökhan Yılmaz'ın Sözleşmesini Uzattı

Altınordu, Gökhan Yılmaz\'ın Sözleşmesini Uzattı

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Altınordu, sözleşmesi 2014-2015 sezonu sonunda bitecek Gökhan Yılmaz’ın da mukavelesini 1 yıl uzattı.

25.06.2014 16:59

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Altınordu, sözleşmesi 2014-2015 sezonu sonunda bitecek Gökhan Yılmaz'ın da mukavelesini 1 yıl uzattı.

Daha önce kaptan Murat Cömert ve Engin Güngör'ün sözleşmelerini uzatan Altınordu, böylelikle kazanılan iki şampiyonlukta pay sahibi oyuncularla iskelet kadroyu korumayı başardı. Tecrübeli sağ bek Altınordu'yu ailesi gibi gördüğünü söyleyerek, "İki senedir çok iyi başarılar elde ettik. Bu kulübün daha da başarılara imza atacağını biliyorum zaten. Bu kulüp her zaman her şekilde başarılı olacak, ben olayım veya olmayayım. Ekibimiz harika. Sözleşmemizi 1 yıl daha uzattık. Bundan dolayı da çok mutluyum. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

2 sezondur kadroyu bozmadıklarını hatırlatan Gökhan Yılmaz, "Takıma sonradan gelen oyuncular da uyum sağladılar ve başarı ardı ardına geldi. Bu sene de öyle olacağına inanıyorum. İskelet kadro bozulmadan başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Her zaman herkesin farklı hedefleri var. Ben de Altınordu camiasıyla birlikte her zaman yükselmek, daha iyisine ulaşmak istiyorum. Hedefimiz bu, hem ekip olarak hem de kişisel olarak" şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, başarı geldikçe Milli Takım'da da oynayabileceğini sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu, Gökhan Yılmaz'ın Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement