Altınordu'ya Rehavet Uyarısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altınordu'ya Rehavet Uyarısı

Altınordu\'ya Rehavet Uyarısı
25.09.2013 16:21

Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur mücadelesinde Göztepe'yi penaltılar sonucu 6-5 yenerek elerken teknik direktör Hüseyin Eroğlu, futbolcularını uyardı.

Altınordu, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur mücadelesinde Göztepe'yi penaltılar sonucu 6-5 yenerek elerken teknik direktör Hüseyin Eroğlu, futbolcularını uyardı.

Kupa zaferinin abartılmaması gerektiğini belirten Hüseyin Eroğlu, "Bizim asıl amacımız ligde başarıyı yakalamak. Kupada tur atlamak sevindirici ancak cumartesi günü evimizde karşılaşacağımız Bozüyükspor maçı çok daha önemli. Oyuncularım Göztepe galibiyetini büyütmemeli" dedi.

Göztepe derbisinde yedek oyuncuların sergilediği performansı da değerlendiren Hüseyinz Eroğlu, "Ligde forma şansı bulamayanların Göztepe karşısındaki oyunundan çok memnun kaldım. Tüm futbolcularımı hazır görmek beni galibiyetten daha çok sevindirdi" yorumunu yaptı.

Öte yandan Şeytan'da Bozüyükspor sınavı öncesi orta saha oyuncularından Özkan'ın cezası sona ererken, sakat Mert Hakan'ın da iyileştiği bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altınordu'ya Rehavet Uyarısı - Son Dakika


Advertisement