Amedspor 3 Puana Odaklandı - Son Dakika
Spor

Amedspor 3 Puana Odaklandı

Amedspor 3 Puana Odaklandı

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, bugün Gümüşhanespor ile deplasmanda oynayacağı maçtan zaferle ayrılmayı planlıyor.

12.09.2015 19:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, bugün Gümüşhanespor ile deplasmanda oynayacağı maçtan zaferle ayrılmayı planlıyor. Yarın saat 15.30'da Gümüşhane Yenişehir Stadında oynanacak maçı Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Eser Birinci yönetecek.

Planlar galibiyet üstüne kurulu

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'ün Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, zorlu 90 dakika öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Gümüşhanespor maçından 3 puanla dönmeyi arzuladıklarını belirten Küçükbayrak, galibiyete hazır olduklarını kaydetti. Takımda önemli eksiklerin olmamasının da sevindirici bir olay olduğunu ifade eden Küçükbayrak, geçen hafta Bucaspor karşısında elde ettikleri başarılı bugün Gümüşhane'de yinelemek istediklerine vurgu yaptı.

"3 puan için geldik ve"

Amedspor'un tecrübeli takım kaptanı Şehmus Özer ise, zorlu mücadele öncesinde takımda morallerin üst seviyede olduğunu söyledi. Gümüşhanede kazanarak ligde seri yakalamak istediklerine dikkat çeken Özer, "şampiyonluğa oynayan bir takım olarak Gümüşhane'ye 3 puan için geldik. Bu zorlu mücadeleden sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Maçı Birinci yönetecek

Gümüşhanespor - Amed Sportif Faaliyetler Kulübü maçını Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Eser Birinci yönetecek. Birinci'nin yardımcılığını yine Ankara bölgesi ulusal yardımcı hakemlerinden Özgür Fatih Kalaycı ile Mert Türk ikilisi yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Gürel Uzuner yapacak. Karşılaşma bugün saat 15.20'da Gümüşhane Yenişehir Stadında oynanacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor 3 Puana Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement