Amedspor'da Çifte Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Amedspor'da Çifte Galibiyet Sevinci

Amedspor\'da Çifte Galibiyet Sevinci

Amedspor, ligde karşılaştığı Aydınspor'u deplasmanda 3- 1 yenerek ikide iki yaptı. Camiada her iki deplasman galibiyetlerinin verdiği sevinç hakim.

22.12.2015 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve hesapları yapan Amedspor'da çifte galibiyet sevinci yaşanıyor. Geçen hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bandırmaspor'u 1- 0 yenerek kupaya 3 puanla başlayan Amedspor, geçen hafta sonu da ligde karşılaştığı Aydınspor'u deplasmanda 3- 1 yenerek ikide iki yaptı. Camiada her iki deplasman galibiyetlerinin verdiği sevinç hakim.

İkide iki yaptı

Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, söz konusu deplasman galibiyetlerinin takıma müthiş özgüven kazandırdığını belirterek, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. Hafta karşılaşmasında Diyarbakır'da konuk edecekleri Medipol Başakşhir'i de yeneceklerini söyledi. Yeşil kırmızılı ekibin deneyimli teknik patronu Küçükbayrak, bu hafta da Başakşehir karşısında kazanarak üçte üç yapmak istediklerini kaydetti.

"Kimseden çekinmiyoruz"

Rakiplerinin bir Süper Lig takımı olduğunu anımsatan Küçükbayrak, "Ancak biz kimseden çekinmiyoruz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu mücadeleden de zaferle ayrılarak kupada ikide iki yapmayı planlıyoruz. Bu maçın hazırlıklarına bugün (dün) başladık. Maç gününe kadar bütün eksiklerimizi tamlayarak maça en ideal kadroyla çıkıp müsabakadan zaferle ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'da Çifte Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement