Amedspor'un Teknik Direktörü Küçükbayrak - Son Dakika
Spor

Amedspor'un Teknik Direktörü Küçükbayrak

Amedspor\'un Teknik Direktörü Küçükbayrak

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün (Amed SK) teknik direktörlüğüne, altyapı koordinatörü olan Sertaç Küçükbayrak getirildi.

10.07.2015 16:59

Hafta başında kongreye giden ve yeni yönetimini belirleyen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün (Amed SK) teknik direktörlüğüne, altyapı koordinatörlüğü görevinde bulunan Sertaç Küçükbayrak getirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde, Amed SK Kulüp Başkanı Ali Karakaş, Futbol Şube Sorumlusu Servet Erol, Ar-Ge Sorumlusu Ekrem Yeşil de hazır bulundu. 2 yıllık anlaşmaya imza atan Küçükbayrak, Amedspor'un başarısı için her zaman çalışacaklarını vurguladı. Küçükbayrak'ın yardımcılığına ise Ferhat Türk ve Harun Kılıç getirildi. Amed SK'de kaleci antrenörlüğü yapan Mesut Ünal'ın ise aynı görevi sürdürmesi kararlaştırıldı.

Amed SK Başkanı Ali Karakaş, teknik direktör Sertaç Küçükbayrak ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, Amed SK için hayırlı olmasını diledi. Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak ise yeni bir başlangıç yapacaklarını kaydederek, "Başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Her zaman hedefimiz var. Hedefimiz de bu takımı en üst seviyeye kadar çıkarmaktır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amedspor'un Teknik Direktörü Küçükbayrak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement