Ampute Futbol A Milli Takımı, Uluslar A Ligi'nde mücadele edecek - Son Dakika
Spor

Ampute Futbol A Milli Takımı, Uluslar A Ligi'nde mücadele edecek

Ampute Futbol A Milli Takımı, Uluslar A Ligi\'nde mücadele edecek

Ampute Futbol Uluslar A Ligi müsabakaları 16-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol A Milli Takımı, ilk kez düzenlenecek olan Uluslar A Ligi'ne şampiyonluk için gidiyor. Teknik direktör İsmail Temiz yönetimindeki Ay-yıldızlılar ilk maçında yarın İngiltere ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 19: 30'da oynanacak.

15.06.2023 14:14
p>Ampute Futbol Uluslar A Ligi müsabakaları 16-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenecek. Dünya ve Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol A Milli Takımı, ilk kez düzenlenecek olan Uluslar A Ligi'ne şampiyonluk için gidiyor. Teknik direktör İsmail Temiz yönetimindeki Ay-yıldızlılar ilk maçında yarın İngiltere ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 19: 30'da oynanacak.

3 gün sürecek olan organizasyonun programı ve A Milli Takım Kafilesi şöyle:

Teknik Direktör: İsmail Temiz

Sporcular: Kaleci- Mert Yıldız, Erdi Arslan ve Yaşar GökçeDefans- Fuat Taştan, Emin Tiryaki, Muhittin Kurt ve Alican KuruyamaçOrta Saha- Şeyhmus Erdinç, Muhammed Yeğen, Serkan Dereli ve Rüstem KurhanForvet- Rahmi Özcan, Fatih Şentürk ve Savaş KayaMüsabaka Takvimi: YARIN: Polonya – İspanya 17: 30İngiltere – Türkiye 19: 3017 Haziran CumartesiPolonya – İngiltere 13: 30İspanya- Türkiye 15: 3018 Haziran Pazarİspanya – İngiltere 14: 00

Polonya – Türkiye 17: 00


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ampute Futbol A Milli Takımı, Uluslar A Ligi'nde mücadele edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement