Anadolu Efes'te forma giyen Sertaç Şanlı, Barcelona'ya transfer oldu - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes'te forma giyen Sertaç Şanlı, Barcelona'ya transfer oldu

Anadolu Efes formasıyla EuroLeague kazanan Sertaç Şanlı, Avrupa devi Barcelona ile iki yıllık anlaşmaya vardı. Efes ile sözleşmesi sona eren Sertaç, finalde yendikleri İspanyol ekibine transfer olmayı tercih etti. Geçtiğimiz sezon EuroLeague'de 34 maçta forma terleten Sertaç, 34.9 üç sayı oranıyla 7.8 sayı, 2.2 ribaunt ortalamaları yakaladı.

11.06.2021 14:20  Güncelleme: 14:49

Anadolu Efes ile THY Euroleague ve Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşayan milli basketbolcu Sertaç Şanlı, İspanya devi Barcelona Lassa ile anlaşmaya vardı.Anadolu Efes ile bu sezon Euroleague'de ve Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşayan ve müthiş bir performans sergileyen Sertaç Şanlı, İspanya devi Barcelona Lassa ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Anadolu Efes ile EuroLeague kazanan Sertaç, Avrupa devi Barcelona'ya transfer oldu

FİNALDE PARILDADI

Anadolu Efes, Final Four'da Barcelona'yı yenerek kupaya uzanmıştı. O karşılaşmada Micic, Sertaç ve Larkin ön plana çıkarak, takıma kupayı getirmişti. Ancak Sertaç, yoluna Barcelona'da devam etmek istedi.

Anadolu Efes\'te forma giyen Sertaç Şanlı, Barcelona\'ya transfer oldu

Son Dakika Spor Anadolu Efes'te forma giyen Sertaç Şanlı, Barcelona'ya transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serdar Borhan: Çok doğru bir karar...Avrupanın 2.sıradaki kulübü de olsa, ekol bir takım ve Türkiye'nin sesini duyurması açısından basketbolumuz adına güzel bir kazanç...Sertaç, sana avrupada başarılar dileriz. Darısı diğer Türk sporcularının başına... 18 1 Yanıtla
  • Hasan Akkaya: Boşuna gitmiş.zaten avrupanın en iyi klubündesin 7 9 Yanıtla

Advertisement