Kasımpaşa taraftarlarının olay sloganına Mansur Yavaş'ın tepkisi bomba! - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa taraftarlarının olay sloganına Mansur Yavaş'ın tepkisi bomba!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kasımpaşa-Ankaragücü karşılaşmasını tribünden izledi. Yavaş'ın stada girişi sırasında bazı Kasımpaşalı taraftarlar 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları attı. Yavaş bu sloganlara önce gülümsedi, sonra el sallayarak karşılık verdi.

05.11.2022 10:08  Güncelleme: 13:26

Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa, sahasında Başkent temsilcisi Ankaragücü ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Ankaragücü'nün 51. dakikada Ali Sowe ile bulduğu gol VAR kararıyla iptal edildi. Ev sahibi Kasımpaşa 58. dakikada Fode Koita ile skoru 1-0'a getirirken, son anlarda sahneye çıkan Anastasios Chatgiovanis 85'de maçın sonucunu 1-1 yapan isim oldu.

KASIMPAŞA GALİBİYETE HASRET

Bu sonuçla galibiyet hasreti 5 maça çıkan Kasımpaşa, 15 puanla 11. sırada yer aldı. Ankaragücü ise 12 puanla 14. sırada kaldı. Başkent ekibi, yenilgisizlik serisini üç maça çıkardı.

YAVAŞ'I GÖRÜNCE SLOGAN ATTILAR

Büyük bir heyecana sahne olan maçı tribünden takip edenler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da vardı. Yavaş'ın tribünden ayrıldığı esnada bir grup Kasımpaşa taraftarı "Recep Tayyip Erdoğan" diye bağırmaya başladı. Yavaş ise gülümseyerek el salladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Kasımpaşa taraftarlarının olay sloganına Mansur Yavaş\'ın tepkisi bomba!

Son Dakika Spor Kasımpaşa taraftarlarının olay sloganına Mansur Yavaş'ın tepkisi bomba! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • erol çevik: kasımpaşa taraftarını tebrik ediyorum, ALLAH bu ülkeyi chp ye yönetme fırsatı vermesin inşallah 108 237 Yanıtla
  • Mike Mikel: Demek Vatan severde varmis Bravo onlara 80 191 Yanıtla
  • Cara Murat: en büyük mansur başkan 109 55 Yanıtla
  • Salih uslu: Eee el sallamanın neyi bomba adamım yaptı yeni bir tek iş yok. Teleferikle yeniden çalıştırması bile 2.5 yıl sürdü. Melih in kurduğu çarkı çevirebiliyor o kadar. Ankara ya ait mansur başkanın çözüm ürettiği 1 tek sorun bile yok. Kimseyle polemiğe girmiyor. Efendiliği muhakkak ama iş bitiricilik yok. Memur kafası var ama girişimci değil 2 4 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Zihniyet hiç değişmez..... 5 0 Yanıtla
  • Necati Kaya: Bu toplum Timurun fillerinin teslim edildiği köylüler gibi.. ikitane yetmez 4 olsun. 4 0 Yanıtla

Advertisement