Ankaragücü'ne 2 Yeni Takviye - Son Dakika
Spor

Ankaragücü'ne 2 Yeni Takviye

Ankaragücü\'ne 2 Yeni Takviye

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, “Yaptığımız yeni transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik.

21.01.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Yaptığımız yeni transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik. İkinci devre daha zorlu bir mücadele bizi bekliyor" dedi.

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ankaragücü, Balıkesirspor'dan stoper Serhat Akyüz ve Kayseri Erciyesspor'dan defans oyuncusu Erhan Güven ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Yaptığımız yeni transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik. İkinci devre daha zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Süper Lig tecrübesi olan deneyimli futbolcuları takımımıza kazandırarak eksikliklerimizi giderip, Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Yaptığımız sözleşmeler camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Ankaragücü'ne geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden başarılı oyuncu Erhan Güven ise Ankaragücü'nü hak ettiği yere taşıyacaklarına inandığını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Deneyimli oyuncu Serhat Akyüz ise, "Ankaragücü gibi büyük bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Ankaragücü'nü PTT 1. Lig'e taşıyacağımıza inanıyorum. Beni bu kulübe layık görenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ankaragücü'ne 2 Yeni Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement