Antalyaspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürüdürüyor - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürüdürüyor

Antalyaspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürüdürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Antalyaspor’da mücadelenin hazırlıkları devam ediyor.

17.12.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Antalyaspor'da mücadelenin hazırlıkları devam ediyor.

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 16 puan toplayarak 9. sıraya kadar yükselen Antalyaspor, 19 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sabah saatlerinde yaptığı antrenman koşuyla başladı. Koşunun ardından ısınma hareketleri yapan futbolcular, daha sonra 2 gruba ayrılarak top kapma çalışması gerçekleştirdi. Top kapma çalışması esnasında kırmızı-beyazlı futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Futbolcular antrenmana yarı alanda yapılan çift kale maçla devam ederken, sonrasında taktik maç yaptı. Çalımbay, oyunu sık sık durdurarak oyuncularının yapması gerekenleri anlattı. Antrenmanın sonlarına doğru Rıza Çalımbay oyuncularına yan top, duran top ve şut çalışması yaptırdı. Kırmızı-beyazlılarda yapılan çalışmaya menüsküs ameliyatı olan Ferhat Kaplan katılmadı.

Eto'o penaltı çalıştı

Samuel Eto'o, antrenmanın sona ermesinden sonra kaleci Fornezzi'yle beraber penaltı çalışması yaptı. Eto'o, Fornezzi'nin koruduğu kaleye 10 penaltı atışı gerçekleştirirken, 8'ini golle sonuçlandırdı. Eto'o, bir penaltıyı dışarı atarken, birini de Fornezzi kurtardı. Eto'o antrenman sahasına kadar gelen 9 yaşındaki minik taraftarının formasını imzaladıktan sonra beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürüdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement