Antalyaspor, Galatasaray Maçında 3 Puan Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Galatasaray Maçında 3 Puan Hedefliyor

Antalyaspor, Galatasaray Maçında 3 Puan Hedefliyor

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Uğur İnceman, "Bu yenilmezliğimizi devam ettirip, maçtan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

12.09.2012 20:00  Güncelleme: 10:42

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Uğur İnceman, Galatasaray'ın geçen sezon ligde yenemediği tek takımın Antalyaspor olduğunu hatırlatarak, "Bu yenilmezliğimizi devam ettirip, maçtan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana kırmızı-beyazlılar koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Şut ve pas çalışması da yapan futbolcular, antrenmanı taktik ağırlıklı çift kale maç ile sonlandırdı. Antrenmana sakatlığı bulunan Emre Torun ile ülkesinde bulunan Kodjo katılmadı.

Antrenman öncesi Uğur İnceman ve Tita gazetecilere açıklamalar yaptı.

Ligde geride kalan 3 haftada bir mağlubiyet 2 galibiyet aldıklarını belirten tecrübeli futbolu Uğur İnceman, "Lige iyi bir başlangıç yaptık. Mili takım arasını iyi değerlendirdik. Ligde bir seri yakalamak istiyoruz. Bunu da yakalayacak gücümüz ve yeteneğimiz var" dedi.

İNCEMENAN: "GALATASARAY KARŞISINDAKİ YENİLMEZLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Galatasaray'ın gücünün farkında olduklarını dile getiren İnceman, "Galatasaray çok iyi takviyeler yaptı. Bunun farkındayız. Analizimizi yaptık, önlemlerimizi aldık. Buna yönelik çalışmalar yaptık. Galatasaray'ı düşünmektense, sahada biz kendi yapacağımızı düşünüyoruz. Biz de iyi takımız. Onlar deplasmana geliyor. Onlarında bize karşı önlem alması gerekiyor. Galatasaray maçından hedefimiz galip gelmek. Geçen sene Galatasaray şampiyon oldu ama bir tek galibiyet alamadığı takım Antalyaspor'du. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu maçı galibiyetle sonuçlandırabiliriz" dedi.

TİTA: "ÖNEMLİ OLAN SAHADAKİ DURUŞ"

Kırmızı beyazlı futbolcu Tita ise, Galatasaray'ın çok zorlu ve önemli bir ekip olduğunu belirterek, ama oynamaları gereken bir maça çıktıklarını söyledi.

"Bir maçı kolay ya da zor yapan bizleriz" diyen Tita, "Biz sahada gereken, yaparsak maç kolay olur. Elimizden geleni yapıp, bu maçı kolaya çevirmek istiyoruz. Önemli olan sahadaki duruşunuzdur. Rakibin kim olduğu çok önemli değil. Bizim gecen seneden farklı olarak hücum gücümüze baktığımızda ben ve Emrah'ın yanına Diarra ile Isaac katıldı. Galatasaray'ın defansında eksiklik olması nedeniyle sorun yaşadığını düşünmüyorum. Elimizden geleni yapacağız gol bulmak için. Takım halinde mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Galatasaray Maçında 3 Puan Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement