Gökhan İnler antrenör değil futbolcu olarak geldi! Şenol Güneş'ten akıllara durgunluk veren transfer - Son Dakika
Spor

Gökhan İnler antrenör değil futbolcu olarak geldi! Şenol Güneş'ten akıllara durgunluk veren transfer

Beşiktaş, son olarak Adana Demirspor forması giyen eski futbolcusu Gökhan İnler'i kadrosuna kattı. İnler, sezon sonunda Napoli ile oynanacak maçla jübilesini yapacak. 39 yaşındaki isim yeni sezonda ise sportif direktörlük görevini üstlenecek.

11.09.2023 10:09  Güncelleme: 11:22

3 yıldır formasını giydiği Adana Demirspor'a veda eden Gökhan İnler, yeniden Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Siyah-beyazlılar, sürpriz bir kararla İnler'i antrenör değil, futbolcu olarak renklerine bağladı.

HER KONUDA ANLAŞMAYA VARILDI

Sercan Dikme'nin haberine göre Beşiktaş, Gökhan İnler ile her konuda anlaşmaya vardı. Bir süredir antrenör olarak siyah-beyazlılara gideceği konuşulan 39 yaşındaki ismi Beşiktaş, futbolcu olarak kadrosuna katacak. İnler'in Beşiktaş ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak ve sezonun bitmesiyle jübilesini yapacak. 39 yaşındaki isim yeni sezonda ise sportif direktörlük görevini üstlenecek.

Antrenör değil futbolcu olarak geliyor! Şenol Güneş'ten akıllara durgunluk veren transfer

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Gökhan İnler, Beşiktaş kariyerinde toplam 30 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 2 asist yapan futbolcu 2 kez de sarı kart gördü.

Gökhan İnler antrenör değil futbolcu olarak geldi! Şenol Güneş\'ten akıllara durgunluk veren transfer

Son Dakika Spor Gökhan İnler antrenör değil futbolcu olarak geldi! Şenol Güneş'ten akıllara durgunluk veren transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement