Arnica 9. Frig Ultra Maratonu Ödül Töreniyle Son Buldu - Son Dakika
Spor

Arnica 9. Frig Ultra Maratonu Ödül Töreniyle Son Buldu

Arnica 9. Frig Ultra Maratonu Ödül Töreniyle Son Buldu

Afyonkarahisar'da düzenlenen Arnica 9. Frig Ultra Maratonu, 7 ülkeden 900 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Yarışlar, ödül töreniyle sona erdi. Yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri, NG Afyon Otel'in bahçesinde düzenlenen törende verildi. Organizasyona katkılarından dolayı AKUT ve ANDA arama kurtarma ekipleri ile destek veren kurumlara plaket takdim edildi. Ödül törenine, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve davetliler de katıldı.

16.09.2023 23:17

Afyonkarahisar'da 7 ülkeden 900 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Arnica 9. Frig Ultra Maratonu, düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Afyonkarahisar Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Atletizm Federasyonu ile İhsaniye Kaymakamlığının desteğiyle Ayazini Köyü'ndeki Kaplumbağa Kanyonu'nda düzenlenen 5 kategorideki yarışlar tamamlandı.

NG Afyon Otel'in bahçesinde düzenlenen ödül töreniyle yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Yarış Koordinatörü Ali Cem Aktaş, organizasyona verdiği katkılardan dolayı AKUT ile ANDA arama kurtarma ekipleri ile destek veren kurumlara plaket takdim etti.

Ödül törenine, Aktaş'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, kurum yetkilileri, sporcular ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arnica 9. Frig Ultra Maratonu Ödül Töreniyle Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement