Real Madrid'den sezon başında Mesut Özil'i transfer ederek tüm Avrupa'yı sarsan Arsenal, şimdi de Karim Benzema'nın peşinde.
El Mundo Deprtivo'nun haberine göre Arsene Wenger, vatandaşını kadroda görmek istiyor. Ancak bu transfer için Arsenal biraz cömert davranmak zorunda. Zira Real Madrid, Suarez ve Agüero ikilisinden birini kadrosuna katmak için Benzema'yı iyi bir bedelle satışa çıkarmanın hesaplarını yapıyor.
İspanyol basınına göre Benzema için 50 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Real Madrid, Arsenal'den teklif bekliyor. Fransız golcünün de Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Real Madrid ise Agüero veya Suarez'i kadrosuna katarak forvet hattını yıldız isimlerle takviye etmenin peşinde.
Son Dakika › Spor › Arsenal Benzema İçin Kesenin Ağzını Açmak Zorunda - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?