Arsenal'in Sagna Korkusu - Son Dakika
Spor

Arsenal'in Sagna Korkusu

Arsenal\'in Sagna Korkusu

Arsenal yönetimi, henüz sözleşme yenilemediği Bacary Sagna'nın diğer Premier Lig kulüplerinde katılacak olmasından dolayı endişe duyuyor.

07.05.2014 12:00

ÖZEL | Wayne Veysey

Arsenal #39;in haftalık 80 bin sterlinlik kontrat önerisini küçük bulan Sagna, atılan adımlara rağmen halen Londra kulübü ile bir sözleşme imzalamadı. Goal #39;ün edindiği özel bilgilere göre Arsenal yönetimi, tecrübeli Fransız oyuncunun diğer Premier Lig takımları ile anlaşma yapma ihtimali karşısında endişe duyuyor.

#39;Gunners #39;ın kıdemli yöneticileri, daha önce bek oyuncusu Sagna ile sözleşme imzalamaya yakın olduklarının sinyallerini vermişti ancak halen resmi bir açıklamanın gelmemiş olması sorunların devam ettiğinin bir işareti olarak görülüyor.

Gelen haberlere göre Manchester City ve Chelsea gibi diğer Premier Lig ekiplerinin Sagna #39;nın talep ettiği haftalık 100 bin sterlini bulan maaşını vermeye hazır olduğu da biliniyor. Fransız ekibi PSG #39;nin de adı Sagna ile beraber anılıyor.

Sagna, istediği ücret olan haftalık 100 bin sterlini alırsa, haftalık 130 bin sterlin alan Mesut Özil #39;den sonra Arsenal #39;in en çok kazanan oyuncusu olacak ve bu durumun Arsenal #39;in maaş politikası ile çelişmesi anlaşmanın yolunu fazlasıyla tıkıyor.

Gelen haberlere göre Arsene Wenger, Sagna #39;nın ayrılması durumunda Frankfurt #39;tan Sebastian Jung ve Toulouse #39;dan Serge Aurier #39;i transfer listesinin başında tutuyor.

2007 yılında Auxerre #39;den Arsenal #39;e gelen Sagna, #39;Gunners #39; formasını 279 maçta terletti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal'in Sagna Korkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement