Arsenal Meksikalı Yıldızın Peşinde - Son Dakika
Spor

Arsenal Meksikalı Yıldızın Peşinde

Arsenal Meksikalı Yıldızın Peşinde

Manchester United’ın hücumcusu Meksikalı Javier Hernandez, Arsenal’in radarına girdi.

02.07.2014 18:10

Bir süredir United’da mutsuz olduğu söylenen Meksikalı oyuncunun Old Trafford’dan ayrılabileceği konuşuluyor. Daily Express’in haberine göre 26 yaşındaki oyuncu ile Arsenal bir süredir flört ediyor. Kariyerini yeniden canlandırmak isteyen Chicharito, Arsene Wenger ile çalışmak için gün sayıyor.

Kırmızı Şeytanlar hücum hattında oldukça fazla alternatife sahip, Robin van Persie, Wayne Rooney ve Dany Welbeck bu oyuncuların başında gelirken devre arasında Chelsea’den transfer edilen Juan Mata da bu alternatiflere eklenmişti. Ayrıca genç oyuncu Adnan Januzaj’ın da fırsat bulması Chicharito’nun yeterli süre alamamasına neden oluyor. İnter, Real Madrid ve Tottenham’ında oyuncuyla ilgilenmesi United’ın oyuncuyu satabilme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Arsen Wenger, hücum hattında yeteri kadar verim alamadığı Lukas Podolski ve Teo Walcott gibi oyuncuların iyi birer alternatifi olmadığı için bu transferi bir an evvel bitirmek istiyor.

Chicharito kulübeden gelerek gol atmaya oldukça alışık bir oyuncu zira United’da gol attığı maçların çoğunda sonradan oyuna dahil olmuştu.

İlerleyen günlerde oyuncu hakkında daha fazla transfer dedikoduları çıkması bekleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arsenal Meksikalı Yıldızın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement