"Artık Tünelin Arkasındaki Işık Görünüyor" - Son Dakika
Spor

"Artık Tünelin Arkasındaki Işık Görünüyor"

"Artık Tünelin Arkasındaki Işık Görünüyor"

Beşiktaş Kulübe Başkanı Fikret Orman, zor bir süreçte göreve geldiklerini söyleyerek, "Artık tünelin arkasındaki ışık görünüyor" dedi.

25.04.2013 10:32  Güncelleme: 10:39

Beşiktaş Kulübe Başkanı Fikret Orman, zor bir süreçte göreve geldiklerini belirterek, "Artık tünelin arkasındaki ışık görünüyor. Beşiktaş artık ayağa kalkacaktır. Parasal problemlerin yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladığı, güzel günleri yaşamaya başladık" dedi.

Fikret Orman, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Ereğli Beşiktaşlılar Derneği'nce düzenlenen 110'uncu yıl balosuna katıldı. Anadolu Otel'deki baloya, Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Erdemirspor ile karşılaşan Beşiktaş basketbol takımı oyuncuları da katıldı. Kulüp Başkanı Fikret Orman, konuşmasında zor bir süreçte göreve geldiklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Bu yönetim kurulu gerçekten hiç bir hesap yapmadan çalışıyor. Allah'ın yardımıyla 1 yıl gibi bir sürede, basının takmış olduğu 'Feda' sezonunda Beşiktaş'ın bütün problemlerini çözemedik; ama artık tünelin arkasındaki ışık görünüyor. Beşiktaş artık ayağa kalkacaktır. Parasal problemlerin yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladığı, güzel günleri yaşamaya başladık."

Her zaman dik durmaya çalıştıklarını ifade eden Orman, "Beşiktaş bir duruştur. Her zaman dik durmak, hiç kimseye taviz vermemek, halkla bir olmak Beşiktaşlılık'tır. Biz büyüklerimizden böyle öğrendik. Allah Süleyman Seba'ya uzun ömür versin. Öyle öğrendik. Öyle de davranmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Ereğli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tarkan Adik, konuşmasının ardından Fikret Orman'a çeşitli hediyeler verdi. Gecede ayrıca kongre üyeliğine kabul edilenlere belgeleri verildi. Balonun sonunda ise 110'uncu yıl pastası kesildi.

FOTOĞRAF - Zonguldak/ Ereğli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Artık Tünelin Arkasındaki Işık Görünüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement