Aslan'ın Son Gün Transferlerinin Maliyetleri - Son Dakika
Spor

Aslan'ın Son Gün Transferlerinin Maliyetleri

Aslan\'ın Son Gün Transferlerinin Maliyetleri

Galatasaray, Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso ve Eskişehir'den Veysel Sarı ile transferin son gününde anlaştı.

04.02.2014 08:12

Galatasaray, Arjantinli savunma oyuncusu Guillermo Burdisso ve Eskişehir'den Veysel sarı ile anlaştı. İşte Galatasaray'ın son gün transferlerinin maliyetleri;

Burdisso'nun transferi için yapılan açıklama;

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Guillermo Enio Burdisso ve kulübü Boca Juniors ile oyuncunun 2013-2014 futbol sezonu 2. yarısı için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun kulübüne 250.000 dolar geçici transfer ücreti ve oyuncunun kendisine de 300.000 avro sabit transferi ücreti ödenecektir. Şirketimizin 30.06.2014 tarihine kadar 3.000.000 avro ödeyerek oyuncuyu kulübünden satın alma opsiyonu bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Veysel Sarı'nın transferiyle ilgili yapılan açıklama;

"Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 400.000 avro tutarında bonservis ücreti ödenecek ve şirketimizin halihazırda Eskişehirspor'dan olan 300.000 avro tutarındaki alacağından vazgeçilecektir."

Galatasaray ile 4,5 yıllığına anlaşan Veysel Sarı'nın bu sezonun ikinci yarısı için 1 milyon 350 bin lira, sonraki 4 yılda her yıl için 2 milyon 700 bin lira sabit transfer ücreti ve 30 bin lira maç başı ücret alacağı kaydedildi.

Galatasaray transferin son gününde böylelikle kasasından 650 bin Euro vermiş oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aslan'ın Son Gün Transferlerinin Maliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement