Ataşehir Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Müdahale İçin Ekip Gönderdi - Son Dakika
Spor

Ataşehir Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Müdahale İçin Ekip Gönderdi

Ataşehir Belediyesi, Çanakkale\'deki Orman Yangınına Müdahale İçin Ekip Gönderdi

22 Ağustos Salı günü Çanakkale'de çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına müdahale çalışmalarına destek olmak üzere Ataşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ATAK) yola çıkarak bölgeye ulaştı. ATAK, 6 kurtarma personeli ve 1 tam teşekküllü arama kurtarma aracıyla Çanakkale'ye ulaşarak, yardım çalışmalarına başladı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangının en kısa sürede söndürülmesini temenni etti ve bölge halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

23.08.2023 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Ağustos Salı günü Çanakkale'de çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına müdahale çalışmalarına destek olmak üzere Ataşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (ATAK) yola çıkarak bölgeye ulaştı.

ATAK, büyük bir alanda etkili olan yangını söndürmek için 6 kurtarma personeli ve 1 tam teşekküllü arama kurtarma aracıyla Çanakkale'ye ulaşarak, yardım çalışmalarına başladı.

Çanakkale'de çıkan orman yangınına dair Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çanakkale'deki orman yangınına müdahale desteği vermek üzere Afet Koordinasyon Merkezimize bağlı Arama Kurtarma Ekibimiz ATAK yola çıktı. Yangının en kısa sürede söndürülmesini temenni ediyor ve bölge halkına büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ataşehir Belediyesi, Çanakkale'deki Orman Yangınına Müdahale İçin Ekip Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement