Atiker Konyaspor-Trabzonspor Maçının VIP Tribününde Kavga Çıktı - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor-Trabzonspor Maçının VIP Tribününde Kavga Çıktı

Atiker Konyaspor-Trabzonspor Maçının VIP Tribününde Kavga Çıktı

Atiker Konyaspor-Trabzonspor maçının VIP tribününde iki takım yöneticileri arasında kavga çıktı. Öte yandan bir taraftar gerginlik sırasında kalp krizi geçirdi.

21.01.2018 15:43  Güncelleme: 16:18

Konya''da oynanan Atiker KonyasporTrabzonspor maçının ilk yarısında VİP tribününde çıkan gerginlikte, Trabzonsporlu yöneticilerinin yanında bulunan iki taraftar Atiker Konyaspor''un eski yöneticisi Mehmet Soylu''ya yumrukla saldırdı.

BÜYÜK GERGİNLİK YAŞANDI

Gözünden darbe alan Soylu, hastaneye kaldırıldı. Süper Lig''de mücadele eden Atiker Konyaspor, kendi sahasında Trabzonspor''u ağırladı. Maçın ilk yarısında her iki takımın yöneticilerinin de bulunduğu tribünde gerginlik yaşandı.

Gerginlik sırasında Trabzonsporlu yöneticilerin yanında bulunan iki taraftar Atiker Konyaspor''un eski yöneticisi Mehmet Soylu''ya yumrukla saldırdı.

Atiker Konyaspor-Trabzonspor Maçının VIP Tribününde <a class='keyword-sd' href='/kavga/' title='Kavga'>Kavga</a> Çıktı

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aldığı darbe sonucu gözünden yaralanan Soylu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Soylunun beyin tomografisinin çekildiği öğrenildi. Soylu''ya saldıran iki kişi de gözaltına alındı.

Bu arada gerginlik sırasında kalp krizi geçiren Atiker Konyaspor taraftarı Şakir Aydın da hastaneye kaldırıldı.

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor-Trabzonspor Maçının VIP Tribününde Kavga Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • dost: Bak sen şu Trabzonlulara. Trabzon a gelen her takımı tekme tokat dövün futbolcuların ayaklarını kırın, sahaya inip hakeme saldırın, otobüs kurşunlayın sonrada ufak bir sürtüşmede Konya halkına olmadık sözler sarf edin. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. 2 1 Yanıtla
  • Milangaz bayii : Çirkef trabzon.......eşkiya sürüsü... 2 1 Yanıtla
  • Çarli : Trabzonsporlular kadar vahşi ,adi vehukuk tanımaz bir taraftar grubu daha bulamazsınız ,alayı kıçıkırık eşkiya sürüsü..... 2 1 Yanıtla
  • Ali Baskan: Vurun vurun vurun... Futbol Siddettir, Futbol Holiganliktir, Futbol Adam Bicaklamaktir... Bize Her Yer Olduğu Gibi Konyada Trabzon ! 1 1 Yanıtla
  • Ali Baskan: Kadıköy Oldugu Gibi Bize Gonya'da TRABZON ! 0 0 Yanıtla

Advertisement