Atletico Fark Yarattı - Son Dakika
Spor

Atletico Fark Yarattı

Atletico Fark Yarattı

La Liga'nın 14. haftasında Getafe'yi konuk eden Atletico Madrid, rakibini farklı mağlup ederek Barcelona'yı takibini sürdürdü.

24.11.2013 01:46

Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, La Liga'nın 14. haftasında Getafe'yi konuk etti. Son derece rahat bir maç çıkaran ev sahibi ekip, karşılaşmadan 7-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılmayı başardı.

26. dakikada Raul Garcia'nın attığı golle 1-0 öne geçen Atletico, Alberto Lopo'nun kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye çıkardı. 41. dakikada Getafeli Juan Valera ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarıda başka gol olmazken, devre bu skorla noktalandı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Arda ve arkadaşları, 49. dakikada David Villa'nın golüyle farkı 3'e çıkardı. Eksik kalan rakibinin zaaflarını çok iyi değerlendiren Atletico, 52. dakikada Raul Garcia'nın golüyle 4-0'ı yakaladı. Rakibinin üstüne gol olup yağmaya devam eden ev sahibi, 69. dakikada Diego Costa ve 78. dakikada David Villa'nın golleriyle farkı 6'ya çıkardı. Maçta son sözü Adrian Lopez söyledi ve 90. dakikada kaydettiği golle farkı 7'ye çıkararak maçın sonucunu ilan etti.

Barcelona'yı takibini sürdüren Atletico'da Arda Turan 90 dakika sahada kaldı ve başarılı bir performans sergiledi. Puanını 37'ye çıkaran Atletico Madrid, Barcelona ile arasındaki 3 puanlık farkı korudu. Getafe ise 20 puanda kaldı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Atletico Fark Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement