Atletico Madrid, Hedeflerinden Uzaklaştı - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Hedeflerinden Uzaklaştı

Atletico Madrid, Hedeflerinden Uzaklaştı

Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, hedeflediği transferleri gerçekleştiremedi.

04.07.2013 14:30  Güncelleme: 14:32

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) kulübü Atletico Madrid'in yeni sezon öncesi hedeflediği transferleri yapamadığı ileri sürüldü.

İspanyol basınında yeralan haberlerde, Atletico Madrid'in yeni sezon öncesi kadrosuna dahil etmek istediği Sevilla'dan Alvaro Negredo, Malaga'dan Jeremy Toulalan ve Wolfsburg'dan Diego Ribas'ın transferlerinin yüksek bonservis ücretleri gerçekleşemediği iddia edildi.

Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido, yaptığı açıklamada "Negredo'nun Atletico Madrid'e gitmesi çok zor gözüküyor. Hatta bugün ihtimaliyle yüzde sıfır" derken, spor gazeteleri de Negredo'nun İngiltere'nin Manchester City takımına daha yakın olduğunu yazdı.

Malaga Başkan Yardımcısı Abdullah Ghubn ise Toulalan'ın Monaco'ya transferi için bir ön anlaşmaya vardığı açıkladı.

Bu arada Marca gazetesi, Atletico Madrid'in transfer politikasında "B Planı"na ihtiyaç olduğunu belirtirken, El Mundo Deportivo gazetesi de "Kırmızı alarm" başlığı ile Atletico'nun hedeflerinden uzaklaştığına dikkat çekti.

Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone'nin FOX televizyonuna verdiği demeçte, "Silahsız çok zor, silahlara ihtiyacımız var" diyerek, bu sezon mücadele edecekleri İspanya Süper Kupası, Kral Kupası, Şampiyonlar Ligi ve İspanyol liginde başarılı olabilmek için transfer istemesinin, kulüp yönetimi içinde polemiklere yol açtığı da iddia edildi. - Madrid

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Hedeflerinden Uzaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement